Hizmetlerimiz

Banyo Tadilatı & Dekorasyon

 

 

 

Evimizin en özel ve en önemli yeri sizi hergün yenileyerek güne hazırlayan, tüm yorgunluğunuzu alan ve vazgeçemeyeceğiniz tek mekan. Sürekli daha konforlu olmasını düşlediğiniz ancak defalarca ertelediğiniz hayalinizdeki banyoya kavuşmanızın tam zamanı.
 
Hanedan yapı tasarım farklı şekillerdeki banyo mekanlarının projelendirilmesinde yüzlerce kombinasyon esnekliğine sahiptir.Kullandığımız banyo dolapları, hijyeniktir. Nem alma oranı azaltılmış ve kolay temizlenebilir malzemelerden yapılmıştır.
 
Doğal ahşap kaplamalar, polimer esaslı kaplamalar, ahşap veya alüminyum çerçeveli kapaklar laminat kaplamalar, hijyenik yüzeyler ve lamine yüzeyler olarak hazırlanır.
 
Farklı yükseklikteki üst dolaplar, metal cam çerçeveleri, metal kulplar, krom aksesuarlar fonksiyonel ve ergonomik modüller.Deneyimli teknik kadromuz, ve ürün-fiyat performansı ile, taksitli ödeme seçenekleri ile sizleri banyonuzu değiştirmeye davet ediyoruz. Hanedan yapı tasarım, düşlediğiniz konfor ve donanım hayallerinizi çözer ve sizi uzun süredir hayalini kurduğunuz banyoya kavuşturur
 
Nasıl Çalışıyoruz?
 
Banyo tadilat işlerinde sırasıyla yapılacak işlemler ilk olarak keşif ile başlar. Keşifden sonra yapılacak işlerin sıralaması çıkarılır. Bu işlemden sonra ürün seçimi kararlaştırılır ve sözleşme yapılır. Sözleşmeden sonra işinize başlanarak en kısa süre içerisinde teslim edilir.
 
Banyo tadilatı denilince ilk akla gelen banyodaki seramik, klozet, banyo dolabı ve küvettir. Fakat banyo tadilatına girdiğiniz görüceksinizki yapılacak işler sadece bunlar değil.
 
Banyo tadilatında yapılacak işler;
 
İlk olarak eski seramik ve fayansların kırılması ve çıkan molozların temizlenmesi daha sonrasında banyo su tesisatı döşenerek atık su tesisatı tekrar elden geçirilir. Bunlar yapılmadığı takdirde banyonuzdan birde bakarsınız 2 yıl veya 3 yıl sonra alt katınıza su akmaya başlamış sonrasında duum ortada tekrar çektiğiniz çileleri bir daha çekerek bir daha yaptırmak. Hanedan yapı olarak konuya profesyonel olarak bakıyoruz. Su tesisatından sonra elektirik tesisatınızda değişiklikler yapılır. Sonrasında sıva işlemi ve şap atılarak seramik döşemeye geçilir. Seramikten sonra banyonuza istediğiniz dolabı duşakabini beğenerek montaj edilir.
 
Banyo tadilatında yapılacak işler sırayla
 
1- Eski klozet lavabo küvetin sökülmesi
2- Eski fayansların kırılması
3- Kırım sonrasında çıkan molozların atılması
4- Su tesisatının değiştirilmesi
5- Elektirik tesisatının değiştirilmesi
6- Banyonuza ince bir sıva yapılması
7- Seramik fayans döşemesi
8- Su tesisat ve elektirik tesisat yapı malzemelerinin montaj edilmesi
9- Vitrifiye diye tabir ettiğimiz havluluk, sabunluk, tuvalet kağıtlığı v.s. malzemelerin montajı
 
     Hayalinizdeki banyoyu bize anlatın.Renk ve malzeme seçimini yapalım, ve projeniz başlasın;